KILLER LinkedIn Profiel

Je kent de verhalen vast wel! Over die mensen die omzet genereren met LinkedIn!

Er zijn mensen die LinkedIn snappen en concrete resultaten halen uit hun tijd op LinkedIn! Of zijn dat nu broodje aap verhalen? Is het echt mogelijk om LinkedIn nu voor je te laten werken?

Ja… die verhalen zijn vaak echt waar! Ook al zullen er zeker ook een paar ‘lichtelijk overdreven’ zijn. Hoe doe je dat dan concreet? Hoe kun je LinkedIn nou zo inzetten dat het echt resultaat oplevert in plaats van dat het een hoop tijd vreet!

Met een training van één dagdeel voor een groep van maximaal 25 personen leren jij en al je collega’s nu:

  • concrete, direct toepasbare LinkedIn tips
  • hoe je direct resultaat haalt uit je tijd op LinkedIn
  • de zin en onzin en de do’s en don’ts van LinkedIn

Kleine investering voor jouw organisatie, enorm resultaat! De incompany training wordt uiteraard volledig afgestemd aan de behoefte van jouw organisatie. Dat wil zeggen dat het bijvoorbeeld een training voor beginners of gevorderden kan zijn of juist heel branche-specifiek. Stap-voor-stap wordt door alle facetten van het LinkedIn profiel gelopen zodat je een professioneel, uitnodigend en pakkend LinkedIn profiel krijgt. Verder zijn enkele highlights van de training:

  • hoe vergroot ik mijn netwerk
  • hoe word ik Top of Mind in mijn netwerk
  • hoe zet ik mezelf als vakexpert op de kaart

Daarnaast wordt natuurlijk ruimschoots aandacht besteed aan LinkedIn Groups, externe Applications, algemene settings, etc. Ook zullen er extra tips en tricks worden gegeven en worden er een aantal waardevolle LinkedIn geheimen onthuld!

Wil je nu ook weten wat voor direct meetbare resultaten LinkedIn concreet voor jouw organisatie kan leveren? Neem dan contact met me op tel. 023 – 87 000 43 of per e-mail litips@mkblogger.nl.

Om de training nog effectiever te laten zijn, bestaat er de mogelijkheid voor een individuele LinkedIn follow-up coaching voor alle deelnemers of bijvoorbeeld een deel daarvan.

Vraag nu naar de speciale aktie-voorwaarden voor juni 2011!

Advertenties