KILLER LinkedIn Coaching

Als ondernemer of commercieel vakman zie jij steeds meer het nut en het belang in van een sterke aanwezigheid op LinkedIn. Maar… heb je recent nog op je eigen vaktermen gezocht binnen LinkedIn? En… vind je jezelf dan ook terug of ben je relatief ‘onzichtbaar’? Ik bedoel, sta je in de top 10 als je op keywords zoekt?

Ik weet vrijwel zeker dat jij over heel pro-actieve eigenschappen beschikt, zeker voor iemand die in verkoop actief is. Maar gebruik je die eigenschappen ook doelgericht op LinkedIn. Heb je een pro-actieve strategie ontwikkeld om de connectie met je doelgroep resultaatgericht aan te gaan? Sorry… maar grote kans van niet! Zonde van je tijd dus eigenlijk.

Het kan ook anders! Ik begeleid ondernemers en sales professionals om hun tijd op LinkedIn effectief, efficiënt en met meer plezier te besteden en bied de volgende LinkedIn Coaching Programma’s:

Op LinkedIn kunt je in feite een onderscheid maken tussen vier soorten gebruikers:

  • inactief: zij die nog geen LinkedIn profiel hebben
  • reactief: zij die een basisprofiel hebben en alleen op uitnodigingen en berichten reageren
  • actief: zij die een redelijk profiel hebben en dagelijks of minimaal enkele malen per week met hun eigen profiel bezig zijn
  • pro-actief: zij die naast dat ze met hun eigen profiel bezig zijn, vooraal ook bezig zijn met een waardetoevoegende connectie met hun doelgroep

Deze laatste groep is meteen ook de kleinste groep; hooguit 1 à 2% van de Nederlandse beroepsbevolking. Je kunt dus bijna spreken van een soort LinkedIn Elite. Het ironische is dat deze groep gemiddeld vaak een stuk minder tijd doorbrengt op LinkedIn dan de ‘actieve‘ LinkedIn gebruiker maar er véél meer resultaat uit haalt!!

Vergelijk het met twee mensen die van Amsterdam naar Schin-op-Geul rijden. De één (pro-actieve LinkedIn gebruiker) gaat op pad met een navigatiesysteem en volgt de snelste route, vermijdt files onderweg en weet waar de flitspalen staan… De andere (actieve LinkedIn gebruiker) gaat op pad en volgt de bewegwijzering boven de weg… het zal een hele poos duren voordat hij Schin-op-Geul bereikt!

En wat voor LinkedIn gebruiker ben jij?

Als jij expert bent in je vakgebied, dan wil je natuurlijk ook (terecht!!) dat je daarop gevonden en benaderd wordt, en wil je ook de connectie met je doelgroep exponentieel laten groeien! Want als jij het niet doet… de concurrent zit vast niet stil!

Wat je eigenlijk als resultaat wilt bereiken is dat jij de go-to-person bent binnen jouw branche. Als jij nu de keuze maakt om dat te zijn, dan help ik jou! Ik laat je zien wat de snelste route naar jouw optimale resultaat is en ik laat je zien waar de files (vermijdbare fouten) en flitspalen (ongeoorloofde fouten) zijn.

Heb je interesse in één van deze coaching programma’s, bel me dan nu op 023 – 87 000 43 of stuur me een persoonlijk bericht per e-mail litips@mkblogger.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Advertenties